1/7
Zvedaví: Na hmyzie kulinárske šou chodia ľudia zo zvedavosti a kvôli extrémnemu zážitku.
Foto: Jana Čavojská
2/7
Novinka na českých pultoch: Chlieb s 10 % podielom svrčkovej múky. Zasýti a dodá potrebné bielkoviny a vlákninu.
Foto: SENS Food
3/7
Svrčky: Zabíjajú sa tesne pred varením ponorením do vriacej vody.
Foto: Jana Čavojská
4/7
Argentínsky šváb: Hmyzu je na planéte dostatok a prežije i veľké katastrofy. Aj preto je ideálnou potravinou.
Foto: Jana Čavojská
5/7
Pochúťka: Červy a larvy sa nám spájajú skôr s niečím, čo hnije. Milan Václavík tvrdí, že musíme odbúrať túto psychologickú bariéru.
Foto: Jana Čavojská
6/7
Kuchyňa budúcnosti: V brnianskej reštaurácii Klub cestovateľov je všetko pripravené na hmyziu kulinársku šou.
Foto: Jana Čavojská
7/7
Jednoduché varenie: Hmyz sa väčšinou pripravuje smažený, ochutený len soľou a bylinkami.
Foto: Jana Čavojská