Minulý týždeň sa známa televízna tvár vybrala do našich veľhôr. Namierila si to priamo do najdrahšieho hotela na Štrbskom plese, kde sa nechala hýčkať. K návšteve Vysokých Tatier neodmysliteľne patria aj tradičné slovenské jedlá, ako sú bryndzové halušky či pirohy. Celebritná moderátorka však siahla po vyberaných špecialitách a minimalistických porciách.

Šéfkuchár Miroslav Zamiška pred štyrmi dňami uspokojoval chuťové poháriky Miriam Kalisovej. Nadšená bola z grilovaného filetu zo pstruha potočného s hráškovým rizotom s kuriatkami od lokálneho hubára za takmer tridsať eur. Netreba sa potom čudovať, že s takýmito lahôdkami má Kalisová postavu ako prútik: „Dievčatá, ženy, čo toto čítate..neberte jedlo ako nepriateľa..nemajte pocit a nepresviedčajte sa, že priberiete aj z vody...zmeňte svoj postoj k jedlu...čím skôr, tým lepšie pre vás...pred každým v duchu poďakujte za dary Zeme, ktoré môžeme jesť...akokoľvek čudne to pre vás znie...jedlo je pre nás darom a nie niečím, čo máme preklínať, lebo sa z neho priberá...jedzte rozumne, neutápajte v jedle smútok, nerobte z neho závislosť a zároveň si ho neodopierajte,“ hlási do sveta. Kalisová oddychovala v luxusnom hoteli kde noc aktuálne stojí 470 eur. Užila si člnkovanie po Štrbskom plese a kalórie pálila na modernom elektronickom bicykli, ktorý mala snáď zapnutý len pri drsných stúpaniach.

Pozrite sa, aké umelecké dielo mala moderátorka na tanieri >>