Miguel Garza (29)
Miquel pochádza z mexicko – americkej rodiny. Na kulinársko bohatých stoloch však vždy chýbala jedna ingrediencia – tortilly. Pretože sú z múky, na ktorú má jeho sestra intoleranciu. A tak si dvaja súrodenci vymysleli vlastnú receptúru, dovtedy nepoznanú – tento mexický pokrm začali vyrábať z mandľovej múky. Receptúra sa osvedčila a vtedy mladíkovi napadlo, že by mohlo ísť o dieru na trhu. Čo sa skutočne aj potvrdilo. Začali recept ponúkať sieťam reštaurácii v okolí, ale tam to neskončilo. Ročne týmto nápadom zarobia milión dolárov.
Miguel Garza (29) Miquel pochádza z mexicko – americkej rodiny. Na kulinársko bohatých stoloch však vždy chýbala jedna ingrediencia – tortilly. Pretože sú z múky, na ktorú má jeho sestra intoleranciu. A tak si dvaja súrodenci vymysleli vlastnú receptúru, dovtedy nepoznanú – tento mexický pokrm začali vyrábať z mandľovej múky. Receptúra sa osvedčila a vtedy mladíkovi napadlo, že by mohlo ísť o dieru na trhu. Čo sa skutočne aj potvrdilo. Začali recept ponúkať sieťam reštaurácii v okolí, ale tam to neskončilo. Ročne týmto nápadom zarobia milión dolárov.
The Forbes